Lucian Bode: Aderarea la Schengen ar putea rămâne un vis frumos

Preşedintele PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, în loc ca România să intre într-o nouă etapă, mai bună, după raportul prezentat la Bruxelles, intră de fapt într-o etapă de monitorizare extrem de strictă, raportul prezentat Comisiei Europene fiind cel mai prost la capitolul Justiţie în ultimii 5 ani. “Este un raport care se bazează pe elemente concrete şi nu pe intoxicaţii ale presei, cum au spus unii”, a declarat Lucian Bode, care a subliniat că, în situaţia actuală, România riscă să piardă fonduri europene considerabile, iar leul să se deprecieze şi mai mult. “Am făcut un calcul şi, dacă aveam de achitat lunar o rată de 100 de euro la preluarea mandatului de către Guvernul Ponta, aceasta este în momentul de faţă cu 19 lei mai mare”, a explicat Bode.
Potrivit sursei citate, un alt lucru îngrijorător este aderarea la spaţiul Schengen, care în toamnă ar putea să rămână “doar un vis frumos pentru România, dar şi pentru Antonescu şi Ponta”.
În acelaşi cadru, preşedintele PDL Sălaj a spus că deciziile pe care USL le ia sau insistă să fie luate în privinţa organizării referendumului arată tot mai mult disperarea Uniunii de a prelungi ziua de vot (29 iulie, n.r.) şi de a organiza secţii de votare inclusiv la mare şi la munte, “cu zâne şi cadâne”, toate fiind încercări de a obţine demiterea lui Traian Băsescu.
Bode a mai spus că PDL nu va ezita să depună plângeri penale vizavi faţă de tot ceea ce va sesiza ilegal în procesul de organizare a referendumului, subliniind că are cunoştinţă că în Sălaj au ajuns materiale electorale pentru USL care nu respectă legislaţia în vigoare. “La Cluj au ajuns camioane cu asemenea materiale, ştiu că asemenea pliante au ajuns şi în Sălaj”, a conchis Bode.
La conferinţa de presă respectivă au luat parte şi purtătorul de cuvânt al PDL Sălaj, Claudiu Bârsan, şi primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş.
Mihaela Moldovan

9 Thoughts to “Lucian Bode: Aderarea la Schengen ar putea rămâne un vis frumos”

  1. priki

    ba desteptule de bode…in 2008 cand ati venit voi idiotii de pdl-isti la putere ,euro era 3.6 maxim iar cand ati plecat era peste 4.4. facand un calcul…la 100 euro rata ,platesti acum mai mult cu vreo 80 lei.dar asta e ok asa-i?nu conteaza ca ne-ati nenorocit toata tara si ne-ati indatorat peste tot…e probleca ca au venit altii mai destepti si platesti 19 lei in plus.
    iar despre spatiul schengen…de ce drecu nu ati reusit voi sa aderati,ca va respingeau toti prin europa…si ati avut la dispozitie 8 ani,nu ca usl,1 luna.
    mai bine …ciocu mic,ca ne-am saturat de voi si de minciunile voastre.sper sa dispari din politica boule.

    1. Anonim

      nici un strez las ca-ti plati si mai mult, votati numai cu USL-istii duminca

  2. Victor

    Criminalilor portocalii, tradatori de neam si tara, dupa ce ati violat permanent Constitutia si legile, v-ati batut joc de intreaga tara si de tot poporul, mai aveti tupeul(nesimtitilor!) sa grohaiti despre plangeri penale ?! Peste o saptamana, dupa ce piratul piratilor,hotul hotilor, golanul golanilor, celebrul JON (javra ordinara nationala), cel pe care il pupincuriti continuu, va dispare, veti deveni puscariabili toti. Va vom face noi plangeri penale PE DREPT, pentru tot raul ce l-ati facut acestui popor, ciurda de dobitoace nevertebrate !

  3. Anonim

    cred ca cei de la PDL au mintea trepanata

  4. Anonim

    mai priki cit ii euro acuma si cita rata platesti la banca poate iti da usl bani de rata fraierilor

  5. Bogdan

    priki, ai dreptate. pdl-ul a frecat menta timp de 8 ani de zile, iar actuala situatie i se datoreaza in cea mai mare masura. nu zic ca liberalii nu au ce curatenie sa faca printre ai lor, chiar si printre aia trimisi la bucuresti de aici din salaj, dar macar pun oamenii sa gandeasca.

    1. Anonim

      daca pdl a frecat menta 8 ani, atunci din 1990 pana in 2004, fsn=psd=pnl=usl, ce au frecat? ei ne-au bagat in rahatul in care suntem, din `90 nu mai merge nimic in tara, daca au fost asa buni la conducere de ce au lasat lumea sa plece din tara? suntem in urma cu 20 de ani fata de multe tari din jurul nostru, acolo ne-au dus comunistii lui iliescu

  6. Bode si cu Turcas,doi semidocti,mincinosi si hoti sa dispara din viata politica a Salajului si sa mearga in aia a mamii lor.Doi porci ordinari.Turcas sa ai pregatit dosarul cu hotiile facute si banii furati pt.ca trebuie sa dai socoteala la toate porcariile facute,cat mai curand.Te asteapta Gherla pentru marile realizari din Simleu Silvaniei.

  7. Anonim

    cu rahatul portocaliu care miroase si acuma…adio schengen…Turcas-DNA

Leave a Comment